Over Meds Amsterdam

Meds Amsterdam

Welkom bij MEDS BV, een innovatief softwarebedrijf dat voornamelijk voor telecombedrijven werkt, maar ook andere sectoren bedient.

Wij bieden Software as a Service (SaaS) aan, voornamelijk ontworpen voor corporaties, en vereenvoudigen hiermee complexe taken die traditioneel afhankelijk zijn van dure apparatuur. Door het gebruik van smartphones en geavanceerde AI-technologie maken we kostbare processen betaalbaar en efficiënt. Onze softwareoplossingen worden gedistribueerd via New Changer Tech, een bedrijf waarin MEDS BV aandeelhouder is.

Ontdek de toekomst van bedrijfssoftware met MEDS BV.

Mission

Wij helpen grote ondernemingen hun activa te moderniseren met smartphones en AI-technieken. Operators van gedistribueerde infrastructuren profiteren al jaren van onze oplossingen, die beheer-, operationele en besluitvormingsprocessen stroomlijnen. Onze software is toegankelijk, geavanceerd, gebruiksvriendelijk, en schaalbaar in elke context wereldwijd.

Vision

Grote ondernemingen in staat stellen hun activa up-to-date te houden door gebruik te maken van smartphones in combinatie met de meest innovatieve AI-technieken. Wij ondersteunen al jaren operators van diverse gedistribueerde infrastructuren om de beheers-, operationele en besluitvormingsprocessen van bedrijven te stroomlijnen, door integratie in hun industriële processen.

Wat wij doen

Data Management:

Webgebaseerde oplossingen voor het importeren, beheren, bijwerken en bekijken van projectinformatie.

Technologische Innovatie:

Ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën en sensoren voor verbeterde dataverzameling en analyse.

Monitoring en Inspectie:

Gedetailleerde inspecties en monitoring van infrastructuren met rapportages volgens Europese normen.

Deep Learning en AI:

Gebruik van AI en deep learning voor productieplanning en analyse van resultaten.

Consultancy en Ondersteuning:

Bieden van technische diensten en ondersteuning bij geospatiale projecten om de productiviteit en concurrentiekracht van klanten te verbeteren.